YAĞMUR; KEÇİÖREN İLÇE OLARAK SEÇİME HAZIRIZ”

AK Parti Keçiören İlçe 6. İstişare ve Eğitim Toplantısını Antalya'da yapacak..

Siyaset 26.09.2013 16:41:49 0
YAĞMUR;  KEÇİÖREN İLÇE OLARAK SEÇİME HAZIRIZ”

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı 6. İstişare ve Eğitim toplantısını 27-29 Eylül tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirecek.

Yerel seçimler öncesi son hazırlıkları yapmak ve strateji tespiti yapmak üzere 6. İstişare ve Eğitim Toplantısını yapacaklarını ifade eden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, “Dünyanın krizler ve belirsizlikler içinden geçtiği bir dönemde ülkemizin kıskandıran bir performansla kalkınma yolunda hızla ilerlediğine herkes şahit oluyor. Bizim burada hedef kitlemiz gençlerdir. Çünkü AK Parti iktidara geldiğinde 8-9 yaşlarında olan gençler şimdi oy kullanacaklar. Fakat bu gençlerimiz 2002 yılından öncesini bilmiyor. Gençlerimize Türkiye’nin yükseliş trendini çok iyi anlatmamız gerekiyor” dedi.

AK Parti döneminde yapılan seçimlerin hiçbirinde seçim ekonomisi uygulanmadığını sözlerine ekleyen Av. Bülent Yağmur, “Popülist politikalar yıllarca uygulandı ve bunun zararı hep birlikte biz çektik. Kaynağını ortaya koymadan harcama yapmıyoruz. Tedbir alınması gerektiğinde gerekçeleri anlatıyor ve kararlılıkla uyguluyoruz. Son 11 yılda sadece ekonomide değil,  demokrasi, özgürlükler ve insan hakları konusunda çok büyük adımlar atıldı” şeklinde konuştu.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı olarak, oy oranını artırmak için ciddi bir çalışma içerisinde olacaklarını, Türkiye’nin güçlü bir iktidara, güçlü belediyelere her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirten AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Yağmur, “Bütün engellemeler rağmen Türkiye, 2002-2013 yıllarında tam anlamıyla bir başarı hikayesi yazmıştır, bir tarih yazmıştır. Bu başarının devam etmesi için biz tüm teşkilat mensupları olarak çalışacağız. Bir menfaat gözetmeden, herhangi bir görev talebi olmadan mücadele edeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu (Lider Ülke Türkiye) mücadelesine katkıda bulunmak için efor sarf edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için, dünyada ezilen tüm halkların haklarının iadesi için çalışacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-KEÇİÖREN/ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90